Webfejlesztés

Szolgáltatásunk messze túlmutat a hagyományos weboldal készítés, webáruház készítés telített, felhígult piacán. Amit kínálunk az nem kevesebb, mint a nagyvállalati minőségű webalkalmazások, melyek technológiájukból adódóan képesek kiszolgálni több tízezer párhuzamos látogatót. Továbbá valódi, érzékelhető eredményeket érnek el a nagy keresőkben való listázódás során.

De mégis miben tudunk többet?

- merülhet fel a kérdés

 • Igazi fejlesztők vagyunk

  Sajnos a piacon sokkal több a wannabe wordpress kuruzsló, mint a valódi webfejlesztő. Azonban, ha ezt olvasod fellélegezhetsz. Kisujjeskü, tényleg mi vagyunk a krém a torta tetején.

 • Fiatalok, de tapasztaltak

  Ugyan az átlagéletkorunk nem több 25-nél, de olyan dinamikus, önfejlesztő csapat vagyunk, akik még naprakészek is a piacvezető technológiák kapcsán. Na ezt neked SZTE TTIK.

 • Minőség és minőség

  Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a saját munkánkkal vagyunk a leginkább kritikusak. Egyben ez is legnagyobb motiváló tényezőnk. Elhiheted mi nem adunk ki vacak, tömeg terméket a kezeink közül.

 • Nem fogunk átverni

  Meglepődnél mennyi ilyen horror sztorit hallottunk meglévő Ügyfeleinktől. Vállalhatatlan weboldalak, nulla szakértelem, wordpress... Ezért is az őszinteség, az egyik fő cégértékünk.

 • Közös fejlődés, növekedés

  Tapasztalat aplapján a legtöbb együttműködésünk, 'csak egy projekt'-ként indul, azonban Ügyfeleink többsége velünk marad. Mi pedig elkísérjük és végig támogatjuk őket a növekedésben.

 • Teljesség, a kerek egész

  Az, hogy támogatunk és javaslatokat teszünk természetes. Együttműködésünk során (és utána is) sokkal többet kapsz majd, mint egy szimpla weboldalt, vagy webapp-ot. Ez nálunk mindig all inclusive.